Küsi esinejalt küsimusi operatsiooni ajal

Teema: Otseülekanded operatsioonidelt. Kutsutud külaline prof. Marie-José Tassignon

10:00 - 11:00
Näitusega tutvumine ja hommikukohv
Duration: 60 min

Näitusega tutvumine ja hommikukohv Tuppitsa nim. auditooriumis, Ravi tn.18  H korpuses

Järgneb konverents ITK  patoloogikumi auditooriumis, Ravi tn. 18 K korpuses:

11:00 - 11:15
Sissejuhatus prof. Tassignonile ja tema operatsioonile – Kadi Palumaa
Duration: 15 min
11:20 - 11:55
Ülekanne prof. Tassignoni operatsioonist, sublukseerunud läätsede eemaldamine, BIL
Duration: 35 min

Diskussiooni saalist juhivad Toomas Sepp ja Marko Pastak

12:00 - 12:15
Sissejuhatus maakuli kirurgia operatsioonile – Janika Jürgens
Duration: 15 min
12:20 - 12:50
Ülekanne maakuli operatsioonist – Veiko Reigo
Duration: 30 min

Diskussiooni saalist juhivad Janika Jürgens ja Kuldar kaljurand

13:00 - 14:00
Lõuna ja näitusega tutvumine Tuppitsa nim. auditooriumis
Duration: 60 min
14:00 - 14:15
Sissejuhatus pisarateede kirurgiasse – Reili Rebane
Duration: 15 min
14:20 - 14:50
Ülekanne pisarateede intubeerimisest – Kadi Palumaa
Duration: 30 min

Diskussiooni saalist juhivad Reili Rebane ja Imbi Kuus

15:00 - 15:15
Sissejuhatus ptoosi kirurgiasse – Delis Linntam
Duration: 15 min
15:20 - 15:40
Ülekanne ptoosi operatsioonist – Artur Klett
Duration: 20 min

Diskussiooni saalist juhivad Ülle Sadu ja Reili Rebane

15:45 - 16:00
Seltsi asjad – Mikk Pauklin
Duration: 15 min

Contacts of organizer

Ravi tn.18, Tallinn
.